mylife Unio

Inspirert av brukere – utviklet for deg

Vi har spurt diabetespasienter om hva de mener vil være det ideelle blodsukkerapparatet. Basert på forespørslene og forslagene dere har vi utviklet mylife Unio – et pasientfokusert system for overvåkning av blodsukker som møter brukerkravene. Inspirert av brukere – utviklet for deg. 

Hver detalj er tilpasset kravene fra diabetespasienter: et diskret blodsukkerapparat av høy kvalitet, intuitiv i bruk og med hygienisk håndtering av blodsukkerstrimler. En stikkepenn som gir en komfortabel blodprøvetaking – alt kombinert i moderne design. Dette gjør mylife Unio til en optimal følgesvenn hver dag, uansett om pasienten er hjemme, på jobben eller på farten.

Brukertilbakemeldingene på en løpende undersøkelse med mer enn 740 pasienter viser at vi møter brukerens behov: Den generelle tilfredsheten med mylife Unio oppnår 97 %. Mer enn 93 % av de spurte vurderte anvendelsen av blodprøven og størrelsen på mylife Unio-apparatet som “svært god” eller “god”, utformingen av måleren og dens pålitelighet nådde 98 % tilfredshet. Omtrent 93 % av pasientene bedømmer det tilnærmede smertefrie stikket av mylife AutoLance som “svært god” eller “god”.1

1 Survey Ypsomed GmbH, Patients using mylife Unio, Germany, 03.2016. Data on file.