mylife OmniPod

Den slangefrie insulinpumpen

Klikk på dette diagrammet for å finne ut mer om fordelene ved mylife OmniPod.

Se videoer på Youtube

Den første slangefrie insulinpumpen

mylife OmniPod-insulinpumpesystemet er en ny type insulinpumpebehandling. Pod-en festes rett på huden, og det er ingen slanger mellom pod-en og PDM-en (Personal Diabetes Manager), hvilket gir større frihet i hverdagen for pumpebrukere.

En liten, lett og vanntett1 pod

Med sine 25 gram og bare 1,45 cm høyde er Pod-en lett og diskret – du vil nesten ikke merke at du har på deg en insulinpumpe. Pod-en er vanntett1, så du trenger ikke å tenke på å ta den av og på igjen når du dusjer eller svømmer.

Intuitiv og enkel å bruke

Du trenger bare to deler for insulinpumpebehandlingen din: Pod-en og PDM-en. Pod-ens innovative design holder oppstartstrinnene til et minimum. PDM-en leder deg med brukervennlige instruksjoner og bakgrunnsinformasjon for å støtte deg i behandlingen.

Automatisk og praktisk talt smertefri kanyleinnføring

PDM-en leder deg gjennom bytte av en pod trinn for trinn. Når du setter Pod-en på kroppen din, aktiveres den automatiske kanyleinnføringen ved at du trykker på en knapp på PDM-en. Den praktisk talt smertefrie, automatiske innføringen sikrer at kanylen føres inn med samme dybde og vinkel hver gang.

Innebygd blodsukkerapparat og boluskalkulator

Blodsukkermåleren er integrert i PDM-en for å redusere antall enheter du må bære på. Det kan beregnes et bolusforslag basert på dine gjeldende BS-verdier.

1 IPX8: 7,6 meter opptil 60 minutter for pod-en. PDM er ikke vanntett.
OmniPod er et registrert varemerke som tilhører Insulet Corporation.